Hlavní menu
Novinky
Příspěvky
Publikace a dokumenty
Dokumenty EU
České publikace
Sborníky
Výzkum
Experti
Pracoviště
Programy
Projekty
Vzdělávání
Společnosti
Obchodní společnosti
Odborné společnosti
Výrobní podniky
Konference
Konference u nás
Konference v zahraničí
Popularizace
O stránce
Nomenklatura
Internetové odkazy
Odborná spolupráce
Dopisovatelé
Doc.Ing. Jitka Kubátová,CSc.
Ing. Jiřina Shrbená
PhDr. Jaroslava Kočárková
Ing. Květa Stejskalová, CSc.
Ing. Alexandra Kvasničková
Doporučujeme
Důsledky nanotechnologie pro bezpečnost potravin II
Vydáno dne 23. 12. 2009 (2845 přečtení)
Experti FAO/WHO organizovali ve dnech 1.–5.6.2009 v Římě společné zasedání, na kterém se zabývali důsledky nanotechnologie pro bezpečnost potravin.
Kompletní zprávu naleznete
ZDE
Celá tisková zpráva |
Přečtěte si
Další informace:
Reklama
•
Provozní podmínky
•
Napište nám
Správce:
© 2007 TANGER computersystems s.r.o.